donderdag 12 november 2015

Expeditie Robinson: Huh!?? (update 5)

Een foto die door expeditierobinson_rtl is geplaatst op

Het was een bijzonder expeditie deze week. Zo won Kim de proef (op zich logisch, want ze is een sterke speler), maar deze keer was het tóch onverwacht aangezien ze zich absoluut niet lekker voelde. Dat maakt haar prestatie natuurlijk wel weer extra knap! Kim nam Klaas en Amara mee naar het winnaarseiland. Vooral Kim heeft zich op dat eiland weer goed herpakt en ze gaf zelf aan dat ze zich erna weer helemaal goed voelde.

Ryanne en Anna eindigde bij de ploef als laatste waardoor ze een zwarte stem kregen. Nu Klaas, Kim en Amara op één van de leden van team Rood (kamp Noord) gingen stemmen, besloot Ryanne op Anna te stemmen. Dat laatste vond ik overigens wel een bijzondere keuze, want zij waren toch vrienden? In ieder geval, Anna zette daarom haar laatste stem op Ryanne in en die stem maakte ook werkelijk verschil. Anna had namelijk 5 stemmen tegen en Ryanne 6. Ryanne kreeg van Dennis nog dezelfde optie als Tim, Danny en Sander (alleen op een eiland overleven, lees update 1 als je er meer over wilt weten). Ze koos er echter voor om naar huis te gaan. Ze had namelijk zin in bier hahaha:). Ik vind het jammer dat ze er uit is. Ze was namelijk een leuke deelneemster!

Danny heeft trouwens de proef op het onbewoonde eiland van Sander gewonnen! Dat is knap aangezien Sander een sterke speler was! Nu Ryanne heeft besloten niet naar het eiland te gaan, zal Danny even rust hebben. Ik ben benieuwd, zal hij blijven winnen waardoor hij de halve finale haalt? Who knows!?

Oké, dus de overgebleven expeditieleden zijn: Oscar, Anna, Amara, Kim en Klaas.

Alleen op een onbewoond eiland: Danny.

Expeditie Robinson: Ryanne blijft bij team Rood (update 3)
Expeditie Robinson: Hoort Ryanne nu bij team geel? (update 2)
Expeditie Robinson (update 1)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten