zaterdag 29 november 2014

Thanksgiving 2014: Hoe vierden o.a. Miley Cyrus, Doutzen Kroes en Taylor Swift dit?

Gisteren was het Thanksgiving& dat was te merken! Heel veel celebrities deelden foto's van hun o.a. hun diners op Instagram en lieten ons weten waar ze dankbaar voor waren. Hierboven zien we een foto die Sunnery James met ons deelde. Zo te zien was Doutzen Kroes druk bezig zijn met het klaar maken van de kalkoen. Wil je ook zien wat o.a. Taylor Swift en Miley Cyrus aan het doen waren gisteren? Kijk dan verder:) 


Kendall Jenner had een diner bij haar zus Khloé Kardashian.

Miley Cyrus vierde Thanksgiving met haar familie.

Patrick Schwarzenegger (de vriend van Miley Cyrus) zette zich in voor het goede doel. Hij maakte eten voor daklozen samen met een aantal vrienden.

Zoë Kravitz wenste ons een happy Thanksgiving.

Dwayne Johnson vierde Thanksgiving met zijn familie. Hij gaf aan dat ze vroeger te weinig geld hadden om eten te kopen voor Thanksgiving & dat hij dankbaar is dat hij nu wel genoeg geld daarvoor heeft. 


Drew Barrymore deelde een foto van haar kind en wenste ons een happy Thanksgiving.

Selena Gomez vierde het met haar familie en vrienden.

Taylor Swift vierde Thanksgiving met haar familie. Boven zie je hoe de 'Swifts' er in 2009 uitzagen en onder zie je hoe de 'Swifts' er nu uitzien. Leuk he zo een foto!?


Beyonce wenste ons een happy Thanksgiving toe en had nog een hele mooie mededeling; namelijk dat je elke dag dankbaar moet zijn voor alles wat je hebt en niet alleen vandaag. Heel mooi gezegd! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten