zondag 20 september 2015

Waar schrijf ik op mijn blog over?

Hoi iedereen,

Ik was laatst naar mijn eigen blog aan het kijken en ik merkte op dat mijn blog niet echt over bepaalde onderwerpen gaat. Zo gaat het soms over instagram, soms gaat het over een film etc. Hierdoor kan ik niet echt zeggen of ik nu een reisblog heb of een lifestyle blog o.i.d. Dit is op zich niet erg; ik vind het leuk om over verschillende dingen te schrijven, maar het kan voor jullie wel verwarrend zijn. Daarom heb ik besloten om alleen over de volgende onderwerpen te schrijven op mijn blog:
- Instagram. Voorbeelden van blogs die ik heb geschreven: 'Heb je Kylie Jenner's nieuwe haar al gezien?', 'Wat deden de sterren tijdens Thanksgiving?' en '#TBT'
- Films (In de bios of op Youtube). Voorbeelden van blogs die ik heb geschreven: Reviews over 'The hunger games', 'The theory of everything', 'How to loose a guy in 10 days' en andere films en series.

Heel af en toe zal het gaan over:
- Interessante nieuwtjes. Zo heb ik onder andere al enkele keren geschreven over trends (in de mode), maar ook welke Victoria Secret angel is vertrokken. Ook review ik soms producten die ik heb gekocht.
- Reizen: Ik houd van reizen, het leek me leuk om af en toe foto's en verhalen met jullie te delen.

Maaaar, de meeste blogs zullen dus gaan over leuke foto's die ik op Instagram ben tegen gekomen & Films.

Youtube:
Ik heb overigens ook een DIY- Youtube kanaal. Alle filmpjes die ik daar upload zijn dus DIY's. Neem je even een kijkje? Klik hier.

Ik hoop dat het nu wat duidelijker is over waar ik op mijn blog over schrijf. Ik hoop dat jullie het leuke onderwerpen vinden en mijn blog zullen volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten