zaterdag 26 september 2015

Sumo Review 2: Haarlem, Utrecht, Den Haag 2SUMO! Review 2

Het afgelopen jaar hebben een vriendin en ik verschillende Sumo restaurants gereviewd voor jullie! Er staat al een review online van de vestigingen Rotterdam 1, Rotterdam Markthal en Hilversum. In deze review zal ik de vestigingen in Utrecht, Den Haag 2 en Groningen bespreken.

Huh, zullen een paar van jullie zeggen, maar de vestigingen zullen toch ongeveer hetzelfde zijn? Het zijn toch allemaal Sumo's?? Ja, het zijn allemaal Sumo's en qua menu zijn ze vaak hetzelfde, maar qua smaak, sfeer, locatie/bereikbaarheid en uitstraling vaak niet. Daarom zijn we langs verschillende Sumo vestigingen gegaan en hebben we ze voor jullie gewaardeerd met het volgende punten systeem:

Smaak: max. 20 punten. Waar we onder andere op letten bij dit aspect:
- Smaak
- Temperatuur van de sushi's en de warme gerechten
- Kwaliteit

Sfeer: max. 10 punten. Waar we onder andere op letten bij dit aspect:
- De service: Hoe gaan de bediendes met ons om?

Uitstraling: max. 10 punten. Waar we onder andere op letten bij dit aspect:
- Hoe ziet de vestiging eruit? (Schoon? Is er versiering?)

Locatie/bereikbaarheid: max 10 punten. Waar we onder andere op letten bij dit aspect:
- Is de vestiging goed te bereiken? We hebben vooral gekeken of de vestiging dicht bij een station lag. Wij zijn studenten en reizen dus veel met het OV (vandaar dat we juist hierna keken).


Den Haag 2
Smaak: 15 punten. We waren blij met de smaak van de sushi's.
Sfeer: 7,5. De bediendes waren vriendelijk en behulpzaam. Ook werden de sushi's vrij snel naar onze tafel gebracht! :)
Uitstraling: 7. Ja, wat ons opviel bij deze vestiging was dat de tafels heel dicht bij elkaar stonden. Nu heb je dat bij andere Sumo's ook maar deze keer viel het ons echt op. Voor de rest ziet de vestiging er goed uit.
Locatie/ beschikbaarheid: 8. Deze vestiging ligt vrij dicht bij centraal station. Je moet echter wel nog een stukje lopen. Ik gok iets van 10 min, maar dat is prima te doen!

Gemiddelde cijfer: 7,5, Leuke bediendes en de bereikbaarheid is prima! De tafels mogen wel wat verder uit elkaar.

Haarlem
Smaak: 17 punten. Jaaaaa de sushi's vonden we heerlijk bij deze vestiging!
Sfeer: 7,5. Het duurde even bij deze vestiging voordat we onze sushi's weer hadden. Dat was wel jammer. Voor de rest was de bediening prima!
Uitstraling: 7,5. Het ziet er binnen leuk uit.
Locatie/ beschikbaarheid: 7, Het is wel even een stukje lopen vanuit het station, maar verder is de bereikbaarheid van deze vestiging prima.

Gemiddelde cijfer: 7,8, Lekkere sushi's!

Utrecht 
Smaak: 16 punten. De smaak was prima. De sushi's waren lekker!
Sfeer: 7,5. Deze was prima. Onze sushi's werden vrij snel bezorgd. Het maken van een reservering ging wel vrij moeizaam. Zo werden onze bestellijst vaak niet meegenomen toen ze langsliepen waardoor we de bestellijst vaak maar aan de bediendes aangaven.
Uitstraling: 7, We zaten bij deze vestiging dicht bij de deur. Het tochtte daar vrij erg. Wat op begrijpelijk is, want ja... we zaten bij deur, maar wat wel jammer was, was dat daarna ook nog de airco aanging. Ja... toen werd het wel onaangenaam koud. Voor de rest ziet de vestiging er ok√© uit.
Locatie/ beschikbaarheid: 8,5. Deze vestiging is makkelijk te bereiken. Het ligt dicht bij Utrecht Centraal. Het was maar even lopen, dus dat was top!

Gemiddelde cijfer: 7,8. Kortom: Prima bereikbaarheid en smaak! Tip: Ga vooral niet bij de deur zitten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten