zaterdag 13 december 2014

Suits seizoen 3: Mike& Harvey &Louis
I Love Suits! Natuurlijk omdat het een interessante serie is, maar ook vanwege de mannen die erin spelen! Ik vertel hieronder even wat over de personages (+waarom ze zo leuk zijn!)Mike Ross (Acteur: Patrick J. Adams)
Hij is één van de hoofdpersonages van de serie. Hij heeft een fotografisch geheugen en onthoudt hierdoor vrijwel alles wat hij gelezen heeft. Hoewel het een slimme vent is, laat hij zich door zijn vriend Trevor wel in de nesten werken. Zo is hij van plan om een akte tas vol met marihuana af te leveren voor zijn vriend Trevor. Hij komt er echter achter dat de mensen bij wie hij de aktetas moet afleveren undercover agenten zijn. Hij vlucht hierom en loopt per ongeluk binnen bij Harvey Specter die sollicitaties aan het afnemen is voor een nieuwe advocaat- stagiaire. Als Mike aan hem laat zien hoe goed zijn (fotografisch) geheugen wel niet is, neemt Mike hem aan. Dit laatste is niet zo vanzelfsprekend aangezien Mike geen Rechten heeft gestudeerd en dus niet gekwalificeerd is voor de baan. 

 Zoals we hierboven al kunnen lezen is Mike een beetje een sukkel af en toe (als je het aan mij vraagt). Ow en, hij heeft soms echt heel veel pech, want juist die keer dat hij besluit om de marihuana af te leveren, zijn de mensen bij wie hij het af moet leveren undercover agenten... achja. Maar, zo zie je maar elk voordeel heeft zijn nadeel, want zonder deze actie was hij nooit bij Harvey gekomen. Wat ik zo leuk vind aan Mike is dat hij heel menselijk is, hij denkt aan de gevoelens van anderen. Verder is hij slim (ik bedoel, hallo fotografisch geheugen!) en hij is vriendelijk. Ow, en hij is gewild, want Louis Litt (zie hieronder) wilt Mike graag inlijven als zijn advocaat- stagiair.


Harvey Specter (acteur: Gabriel Macht)
Harvey is de topadvocaat. Hij wint vrijwel al zijn zaken. Hij heeft hiervoor als officier van justitie gewerkt, maar besloot die baan te verruilen voor die van advocaat nadat hij er achter kwam dat zijn baas niet volgens de regels werkte. Hij heeft zich ontfermd over Mike en besluit het geheim van Mike (dat hij helemaal geen Rechten heeft gestudeerd) te bewaren.  

Waarom hij leuk is? Nou, Harvey is gewoon een baas. Hij wint al zijn zaken. Hiernaast is hij echt een mentor voor Mike. Hij is empathisch en loyaal. Hij beschouwt zijn secretaresse Donna als zijn gelijke (terecht!) en gaat altijd naar haar toe voor advies. Ik vraag me trouwens af of deze twee nog een relatie krijgen in de serie. Ach, time will tell. 

Louis Litt (Rick Hoffman)
Hij is ook een advocaat bij Peason Darby en hij is de rivaal van Harvey. Hij is gespecialiseerd in het financieel recht. In de eerste seizoenen begeleidde hij de eerstejaars advocaten. Nu is hij senior partner bij Pearson Darby.

Ik denk dat je het wel al aan het aantal foto's kan zien dat ik Louis Litt een super leuke personage vind. Hij is misschien minder innemend en geliefd dan Harvey, maar hij is zo grappig! Hij is echt het personage dat een beetje schijt lijkt te hebben aan de rest van de wereld. Ook al, hij doet wel veel moeite om het respect van Jessica (de baas van Pearson Darby) te krijgen. In seizoen 3 kom je er achter dat Louis een absurde liefde heeft voor katten. Zo stelt hij de melk van de kat waarop hij babyzit met een maatbeker samen. Huh, echt??? hahaha. Maar goed, dat past op zich wel bij zijn personage.

Welk personage vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten