maandag 16 februari 2015

Trend: Kleuters die front row zitten


Hmm, het is schijnbaar helemaal in om je kleuter mee te nemen naar een modeshow. Zo nam Kim Kardashian haar dochter North mee naar zowel de modeshow van Kanye (voor Adidas) als naar de modeshow van Alexander Wang. Ook Harper Beckham zat front row. Zij werd door haar vader David Beckham en haar broers meegenomen naar de modeshow van haar moeder Victoria Beckham. 


Jammer genoeg had North het niet echt naar haar zin bij de modeshows. Zo moest ze bij de show van Kanye zelfs naar achter worden gebracht, omdat ze maar niet stopte met huilen. Bij de show van Alexander Wang wilde ze graag een knuffel hebben die een van de fotograven in zijn handen had en toen ze niet weg mocht van haar ouders, raakte ze van streek. Op zich best logisch aangezien het nog een klein kindje is en kleine kinderen moeite hebben met stil zitten. (Wat ik me overigens ook afvroeg, zou die fotograaf expres een knuffel hebben meegenomen om North af te leiden?). Al met al snap ik deze trend niet helemaal, want vindt zo een jong kind het wel leuk om bij zo een modeshow te zitten? Naja, laten we er in ieder geval maar vanuit gaan dat ze het niet erg vinden :)
Is het jullie ook opgevallen hoe veel de kinderen van David en Victoria op elkaar lijken? Vooral Harper en haar broer Cruz lijken veel op elkaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten